Distribusjon av telt i camp «Norway»

Etter mange små og store bidra fra alle giverne i Norge fikk vi anledning til å hjelpe den hard rammede leiren ytterligere.

Hele 30 teltduker ble bestilt. Etter klipping og justering ble de levert og satt sammen med trerammen. I hvert telt skal det bo en eller to familier. Fra 6-15 personer som skal bo i hvert telt.

Teltene som ble kjøpt inn er av svært god kvalitet, og vi håper at disse vil stenge både kulde og de kommende stormene ute. Samtidig skal også kvaliteten bidra til at teltet er tett over tid. Dette er svært viktig i det værutsatte området denne leiren er i. Det var stor glede i øynene til alle familiene som endelig fikk tak over hodet.

Utdelingen ble registret i FN sitt nødhjelpssystem i Libanon. Alle familiene som fikk telt hadde gjennomgått en samtale med vår lokale partner for å identifisere hvilke behov de hadde. Dette gjør vi for å sikre at de som får hjelp av oss faktisk er de mest sårbare og at nødhjelpen fordeles på en rettferdig måte.

Tusen takk til alle dere der ute som har bidratt den siste uken og gjort denne distribusjonen mulig ❤