Gi et bidrag som varmer! Brensel til syriske flyktninger og fattige libanesere.

 Foto: Gunnar Brandsdal
Syriske flyktninger som har søkt tilflukt i lagerbygning i Bekaa. Foto: Gunnar Brandsdal

20.01.2017
Mange Bekker Små er igjen på plass i Libanon. Vi vil de nærmeste dagene distribuere brensel til de mest sårbare flyktningene i fjellområdene opp mot grensen til Syria. Hvert år dør barn i dette området av kulde og med din hjelp vil vi kunne redde flere av disse.

I tillegg til distribusjon av brensel vil vi kartlegge behovet for vårt videre nødhjelpsarbeid de kommende månedene i samarbeid med Ministry of Social Affairs i Libanon.

Alle donasjoner i denne innsamlingskampanjen går direkte til innkjøp av brensel. Vi vil selv stå for innkjøp og distribusjon under oppholdet i Libanon i slik at du kan være 100% trygg på at det er de mest trengende som mottar nettopp DITT bidrag!

Kjøp en brenselkupong her!

Takk for ditt bidrag!