JOSH STINTON sykler verdens mest krevende sykkelritt til inntekt for MBS

Josh Stinton med Janne Hoel og Elise Randa fra Mange Bekker Små

Hvis du aldri har hatt ski på beina, og lever et sted på jorda hvor antrekket for en stor del er shorts og t-skjorte…. er det da en naturlig ting å melde seg på i Wasa-loppet?

NEI, vil du mest sannsynlig svare…. hvis du da ikke heter Josh Stinton. Denne type oppgaver/stunts tar Josh som en utfordring. Og det beste av alt, er at han bruker det for å kunne hjelpe medmennesker. Han gjennomførte Wasa-loppet i 2016, og gikk da på snø med ski for aller første gang (hadde bare tørrtrent på teknikk i Australia).

Denne aussien hadde Janne Hoel og undertegnede gleden av å møte i dag.

Vi fikk høre om hans spennende veivalg inn mot å dedikere livet sitt for å hjelpe de som har det vanskelig og fortjener oppmerksomhet rundt sin situasjon. Og denne gangen er det altså MBS som er mottaker av pengene han får inn via sitt ‘innsamlingsstunt’.

I år er utfordringen å sykle verdens mest krevende sykkelritt. (-noe han heller ikke ‘kan’ fra før, men nå bruker all sin tid på å trene fram mot), nemlig Finnmarksløpet, som er 700 km. og går av stabelen 1.aug.17.
I forkant av dette løpet, skal Josh og teamet fra Outspire også delta i et større sykkelritt i Melbourne i april. Og i tillegg andre events som vil kunne gi inntekter til flyktningene i Libanon.

Vi gleder oss masse til å følge med Herr Stinton framover -og håper han og Outspire greier å samle inn mye penger til saken ❤️