Josh Stinton er gjest hos Channel 7 i Australia.

Josh Stinton
Josh Stinton, gjest hos Channel 7, The Daily Edition

Josh Stinton som vi tidligere har fortalt om har denne uken vært gjest hos Channel 7 i Australia.

Filantropen Josh har valgt å begi seg ut på verdens mest krevende sykkelritt til inntekt for Mange Bekker Små. Uten tidligere erfaring fra slike sykkelritt kaster han seg hodestups ut i det da han brenner for saken.

Han er imidlertid ikke ukjent med å gjennomføre stunts til inntekt for gode formål. I 2016 gjennomførte han Wasa-loppet da han gikk på ski for første gang (!) til inntekt for Feel the Magic Foundation, en organisasjon for foreldreløse barn. Samme år gjennomførte han også et enhjuls-sykkelritt i San Sebastian, den gang til inntekt for hjemløse.

Josh Stinton har nylig vært gjest på Channel 7 hvor han snakker om sine charity events og sommerens terrengsykkelløp i Finnmark til inntekt for Mange Bekker Små.

Ønsker du å lese mer om Josh Stintons charity for MBS finner du kampanjesiden hans her.